PRODUK CIRI

  • We put our customers and quality in the first place, we provide customers.We put our customers and quality in the first place, we provide customers.

    LAYANAN

    Kita nyelehake para pelanggan lan kualitas kanggo sepisanan, kita nyedhiyakake para pelanggan.
  • We are a professional manufacturer. Have rich experience in sales and technologyWe are a professional manufacturer. Have rich experience in sales and technology

    PROFESIONAL

    Kita minangka pabrikan profesional. Duwe pengalaman sugih ing dodolan lan teknologi
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    KANGGO

    Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra donya.
  • We established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .We established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

    OEW

    Kita diadegaké tim sing apik banget, sing trampil lan ahli ing mesin.

TENTANG US

  • company_intr_01

Shijiazhuang Tefeng Trading Co, Ltd. Kita tetep prinsip bisnis "Komentar sing apik saka produk lan layanan sing bermutu tinggi", lan kanthi mangkono kita nyedhiyakake layanan proses kabeh saka desain produk, ngembang, ngasilake, nginstal lan layanan sawise-sales kanggo klien nganggo teknik kelas pertama ing produk. Perusahaan kita wis dianugerahi judhul "Credible and Reliable Product & Service Supplier" dening akeh pangguna. Kita uga terus berkembang kanthi dhasar level manajemen superexcellent lan kesadaran pembangunan maju, supaya bisa nggawa mesin kita menyang pasar domestik lan luar negeri.Kami kanthi tulus ngerteni kerjasama sampeyan ing ngarep lan sambutan kanthi rame rawuh kanggo mbangun masa depan sing endah.

KAWASAN APLIKASI

WARNA PELAWAN Warta

Shijiazhuang Tefeng Trading Co, Ltd. Kita tetep prinsip bisnis "Komentar sing apik saka produk lan layanan sing bermutu tinggi", lan kanthi mangkono kita nyedhiyakake layanan proses kabeh saka desain produk, ngembang, ngasilake, nginstal lan layanan sawise-sales kanggo klien nganggo teknik kelas pertama ing produk.