Babagan Kita

Shijiazhuang Tefeng Trading Co, Ltd

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Tefeng Trading Co, Ltd. Kita tetep prinsip bisnis "Komentar sing apik saka produk lan layanan sing bermutu", lan kanthi mangkono kita nyedhiyakake layanan proses kabeh saka desain produk, ngembang, ngasilake, nginstal lan layanan sawise-sales kanggo klien nganggo teknik kelas pertama ing produk. Perusahaan kita wis dianugerahi judhul "Supplier lan Produk sing bisa dipercaya" lan akeh pangguna. Kita uga terus berkembang kanthi dhasar level manajemen superexcellent lan kesadaran pembangunan maju, supaya bisa nggawa mesin kita menyang pasar domestik lan luar negeri.Kami kanthi tulus ngerteni kerjasama sampeyan ing ngarep lan sambutan kanthi rame rawuh kanggo mbangun masa depan sing endah.

Saiki, perusahaan duwe rong produk bisnis:

Pisanan, mesin ngurutake wiji.

Utamane kalebu: mesin cuci udara, pembersih gravitasi spesifik, jotosan spesifikasi jambatan watu cgravity, mesin lapisan, polisher, mesin pamisahan lan kabeh pangolahan wiji lan mesin pangolahan prodhuksi pertanian wis diuji dening peralatan pemeriksaan internasional majeng. Dheweke duwe kualitas stabil, performa sing sampurna lan teknologi canggih.

ab1

Kapindho, mesin las bolong.

Khusus duwe garis produksi panel 3D, mesin welding bolong, mesin kimpalan bolong CNC, barisan produksi panel EPS, mesin welding panel 3D (bevel insert mesin gabungan), peralatan welding bolong sieve, mesin pemanasan bolong pemanasan, grat baja Peralatan las, mesin tenun hexagonal, mesin logam ngembang, mesin kabel silet, Mesin bolong berlian, mesin welding pneumatik lan mesin straightening & mesin pemotong.

ab2

Kita yakin layanan sing apik lan layanan sing paling apik. Kita tulus welcome kabeh kanca kontak karo kita! Masa depan sing indah ana. Ayo dadi bebarengan!

ING NGANGGO BISA DENGAN US?