FAQ

FAQ

PITUKSAN PANGGILAN

Apa rega sampeyan?

Rega kita tundhuk gumantung saka sumber lan faktor pasar liyane. We njamin rega sing paling kompetitif ing market.We bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ora pesenan minimal, Malah siji utawa bagean, lan kita seneng ngladeni.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi sing gegandhengan kalebu sertifikat Analisis / Konstitusi; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kita janji bakal ngirim barang sajrone 30 dina sawise nampa simpenan.

Apa jinis pembayaran sing ditampa?

Sampeyan bisa nggawe pambayaran ing akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan luwih awal, imbangan 70% kudu dibayar sadurunge kirim.

Apa njamin produk kasebut?

Kita janji bakal nyedhiyakake produk sing bermutu lan layanan dodolan pas wektune.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor kanthi kualitas tinggi. Keperluan kemasan spesialis lan kemasan ora standar bisa uga bakal ngisi biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Produk rampung ing segara, bagian liya bisa milih ekspres utawa udhara.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?