Warta

  • A trade fair in 2021

    Pameran perdagangan ing taun 2021

    Pameran Perdagangan Impor lan Ekspor Musim Semi 2021 dianakake ing Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China. Perusahaan kita entuk volume penjualan sing gedhe ing kios 22, lan melu kegiatan penjualan khusus lan promosi ing ruang siaran. Produk kami dipuji dening kabeh wong.
    Waca liyane
  • Corn sales look profitable

    Penjualan jagung katon duwe bathi

    Ngandika "samubarang beda" ing taun 2020 yaiku negesake babagan pengaruh COVID-19 ing kabeh perkara. Nanging bisa uga ana salah sawijining pojok pasar gandum sing klise luwih bernuansa, lan bisa nyebabake keputusan sampeyan nyimpen jagung nalika panen wiwit mudhun ing omah ...
    Waca liyane
  • Seed Grain Coating Machine Coating Machine

    Mesin Pelapis Gandum wiji

    Mesin Pelapis Wiji, Mesin Pengobatan dikembangake adhedhasar kombinasi teori lan praktik. Spesifikasi produk: Produksi maksimal: 5000kg / jam (0-5000kg) Daya dhukungan: Daya penguat motor 1,5kw: konsumsi daya 120W Jumlah: 1,6 derajat / jam Tinggi angkat: 90 cm Bobot: 170 ...
    Waca liyane
  • 4.3m Gabion netting machine /Hexagonal wire mesh machine /Hot sale gabion making machine in China  description

    4.3m mesin jaring Gabion / Mesin bolong kawat Hexagonal / Mesin nggawe gabion sing laris ing katrangan China

    Gabion kita minangka kothak bolong kawat persegi dowo sing digawe saka bolong heksagonal tikungan dobel lan las saka kawat baja, ditambah karo amplifikasi kabel sing luwih abot sing ana ing pinggir lan kanthi diafragma melintang. Kothak bolong kasebut dikirim menyang situs sing dikemas kanthi rata, ...
    Waca liyane
  • Poultry processing technology: Coated poultry | 2020-08-31

    Teknologi pangolahan unggas: unggas dilapisi | 2020-08-31

    Salah sawijining cara utama prosesor unggas nambah rega ing produk apa wae yaiku roti. Kaloro sebab prosesor paling gedhe nambahake breadcrumbs menyang unggas yaiku kanggo nambah utawa nambah rasa lan tekstur. "Aku yakin ana rong sistem breading utama ing industri unggas, aplikasi datar lan omah," jarene ...
    Waca liyane
  • Dubai customer’s seed selection machine is ready for delivery

    Mesin pilihan wiji pelanggan Dubai siyap dikirim

    Mesin pilihan wiji pelanggan Dubai siyap dikirim, matur nuwun dhukungan lan pangenalan.
    Waca liyane
  • DW200-2000 Heavy Duty Ring Woven Press Felt Loom

    DW200-2000 Ring Duty Heavy Woven Press Felt Loom

    Iki ditrapake kanggo nenun kertas kanthi kekuatan tenunan sing dirasakake tenunan kanthi selvage sejatine, utamane kanggo tenunan penenunan cincin.
    Waca liyane
  • 2020 Uganda customer order

    Pesenan pelanggan Uganda 2020

    Matur suwun kanggo para pelanggan ing Uganda sing tuku reresik wiji 5XZFHS-25.
    Waca liyane
  • Application scope and advantages of specific gravity concentrator

    Lingkup aplikasi lan kaluwihan konsentrator gravitasi tartamtu

    Koleksi gravitasi tartamtu trep, gampang diganti macem-macem layar bolong. Bisa digunakake karo conveyer. Ruang lingkup sing bisa ditrapake: Bisa digunakake kanthi ngganti permukaan layar kanthi spesifikasi lan bentuk sing beda: 1. nduweni koefisien beda gravitasi tartamtu kanggo kabeh jinis pasangan granular ...
    Waca liyane
  • The working principle of the selection machine

    Prinsip kerja mesin pilihan

    Kepiye cara culler milih wiji? Apa prinsip mesin pilihan? Apa ruang lingkup mesin pilihan sing ditrapake? Mesin pengurut adhedhasar prinsip partikel lan fenomena pemisahan kepadatan bakal kedadeyan ing proses fluidisasi mater granular ...
    Waca liyane
  • What are the characteristics of the screw conveyor

    Apa karakteristik konektor sekrup

    Conveyor sekrup duwe ciri ing ngisor iki: 1) Struktur kasebut cukup sederhana lan biayane regane murah. 2) Makarya sing bisa dipercaya, pangopènan lan manajemen sing gampang .. 3) Ukuran kompak, ukuran silang cilik, tapak cilik. Ing lawang mlebu lan lawang lawang, kabin kru gampang dibongkar ...
    Waca liyane