Produk

  • Hexagonal wire netting mesh welding making machine

    Hexagonal wire netting mesh welding machine

    Mesin jaring heksagonal minangka peralatan profesional kanggo produksi net heksagonal, sing produk akeh digunakake ing petroleum, konstruksi, pembiakan, industri kimia, pipa pemanasan lan pipeline net bungkus liyane, nanging uga kanggo pager, perlindungan perlindungan lanskap omah.
  • 5XDC Belt type cleaner series

    5XDC Seri Sabuk jinis resik

    Mesin iki nggunakake macem-macem wujud lan gravitasi bahan, partikel, kanthi cepet gravitasi, kanthi koefisien geseran gesekan beda lan koefisien gesekan muter kanggo ngolah lan bahan bahan. Sudut inclination longitudinal lan transversal bisa diatur kanthi sewenang-wenang. Kontrol kacepetan tanpa langkah sing cocog kanggo jinis gandum bunder, utamane kanggo ngolah kacang kedelai. Siji wektu opsional: watu, wedhi, partikel sing rusak lan liyane ora duwe aturan baku.
  • TDSL, TDSQ mobile belt conveyor

    TDSL, conveyor sabuk mobile TDSQ

    Amarga struktur proses sing gampang, komponen murah, komponen universal sing kuwat, pangopènan sing gampang, lan throughput bisa nyukupi kahanan sing biasa, saéngga dadi conveyor jinis umum. Miturut kebutuhan saka siji, kaping pirang-pirang utawa nganggo peralatan conveyor horisontal utawa condong liyane.
  • PJ series polishing machine

    Mesin polishing seri PJ

    Perawatan polesan mesin PJ kanggo macem-macem kacang buncis, gampang dipindhah, polesan kanthi piranti bledug.
  • Seed coating machine

    Mesin lapisan wiji

    Panganan bahan kuantitatif sing terus-terusan & lan kontrol obat; Gunakake kendhi {ess baja drum; Teknologi atom atom disk sing dhuwur; Sistem kontrol listrik kanthi kakehan lan nglindhungi pindho.
  • 3D metal wire mesh fence panel welding machine

    3D mesin logam pagar bolong pager mesin welding

    Mesin welding pager iki nganggo teknik kontrol sinkronik elektronik & elektronik, loro-lorone kapisah-liya phase lan welding dumadi saka sirkuit listrik digital lan terpadu. Panel input duwe rong jinis layar tutul lan tombol, luwih cerdas lan rasional, sapisan menet, lan kapisah welding.
  • Combined type seed cleaner series

    Gabungan seri jinis wiji resik

    Mesin iki dipindhah lan gabung karo wadhah, lif sing ora rusak, Pemisahan udhara loro, Pemisahan gravitasi spesifik sekunder, mbusak bledug, gravitasi, separator lan fungsi grader. Fisi sapisan bisa ngilangi cangkang keras, cangkang klapa, awn, bledug, kotoran entheng, wiji klaf, wiji tunas, gandum dipangan gandum, gandum cendhek, gandum penyakit scab, gandum penyakit bubuk ireng, reged gedhe lan impun sing cilik, lsp. ing wektu sing padha, bahan kasebut dipérang dadi partikel gedhe lan partikel cilik, lan dibuwang saka macem-macem toko.
  • Air seed cleaner series

    Seri pembersih udara

    Mesin iki minangka peralatan pembersihan dhasar sing digabung karo pemisahan udara lan screening. Fungsi pemisahan udara saka mesin iki rampung kanthi layar udara vertikal. Miturut ciri gandum aerodinamik lan kecepatan gandum lan kekotoran sing beda, bisa nyadari tujuan pemisahan kanthi nyetel kacepetan aliran udara.
  • 5XZ-5 Gravity Separator ( Incined Elevator )

    5XZ-5 Pemisahan Gravitasi (Lif Terkenal)

    Mesin kasebut didhasarake materi granular ing proses fluidisasi bakal ngasilake prinsip partikel lan keragaman fenomena deflection, kanthi adi tekanan udara, amplitudo parameter teknis kayata bahan panggantos bebarengan ngasilake delaminasi, proporsi pemukiman gedhe kanggo bagean ngisor, bagean cilik saka hanyut munggah, kanggo mlebu Zona sing kemul, bisa selaras karo syarat materi gravitasi spesifik saka outlet sing beda, supaya bisa milih tujuan pamilih.
  • Combined type specific gravity seed cleaner series

    Gabungan seri biji gravitasi spesifik spesifik

    Mesin iki dipindhah lan gabung karo wadhah, lif sing ora rusak. Loro pemisahan udara, Pemisahan gravitasi spesifik Sekunder, mbusak bledug, gravitasi, pemisahan lan fungsi grader. Fisi sapisan bisa ngilangi cangkang keras, cangkang klapa, awn, bledug, kotoran entheng, wiji klaf, wiji tunas, gandum dipangan gandum, gandum cendhek, gandum penyakit scab, gandum penyakit bubuk ireng, reged gedhe lan impun sing cilik, lsp. ing wektu sing padha, bahan kasebut dipérang dadi partikel gedhe lan partikel cilik, lan dibuwang saka macem-macem toko.
  • The QSC the proportion stoner series

    QSC seri proponsi stoner

    Mesin kasebut nggunakake efek aliran udara lan gesekan getaran ing bahan kanthi nyetel amplitudo lan sudut kepinginan, lan bisa misahake kekotoran abot kayata watu ing pari-parian, supaya bisa nggawe bahan kanthi sink proporsi sing luwih gedhe ing sisih ngisor lan pindhah saka kurang nganti dhuwur cedhak lumahing layar; bahan kanthi proporsi sing luwih cilik ditundha ing permukaan lan pindhah saka dhuwur nganti murah, supaya bisa nggayuh efek pemisahan kasebut. Model utilitas nduweni kaluwihan gerakan sing trep, amplitudo luwes lan efek mbusak watu sing apik.
  • CLX magnetic election graders

    Penggawean pemilihan magnetik CLX

    Kanthi kacepetan sing pas, pari-parian lan blok lemah campuran bisa ngliwati ruang sing disegel kanggo ngasilake efek lapangan magnetik. Amarga macem-macem kekuwatan gelombang lapangan Magnetik nalika bahan lan blok lemah dibuwang, jarak mbuwang uga beda. Biji-bijian lan blok lemah kanthi bertahap kanthi siji, supaya bisa nggayuh pemisahan pari-parian lan blok lemah.